Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@04:28:47 GMT

گسل پیشوا از قبل فعال بوده است

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۷۱۱۸۹

گسل پیشوا از قبل فعال بوده است

ورامین- استاد پژوهشگاه بین المللی زلزله در خصوص زلزله ۲.۴ ریشتری ساعاتی قبل در جوادآباد از توابع شهرستان ورامین، گفت: گسل پیشوا از قبل فعال بوده است.

مهدی زارع، در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص زلزله ۲.۴ ریشتری ساعاتی قبل در جوادآباد از توابع شهرستان ورامین اظهار داشت: برخی افراد بیان می کنند، که گسل جوادآباد فعال شده است، در حالی که اصلا گسلی به نام جواد آباد نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: زلزله جنوب تهران مربوط به گسل پیشوا است.

استاد پژوهشگاه بین المللی زلزله در پاسخ به این پرسش که آیا این زلزله نشان می دهد که گسل پیشوا فعال شده است، گفت: گسل پیشوا از قبل فعال بوده است.

محمد حیدری، بخشدار جوادآباد نیز در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص این زلزله با بیان این که زلزله مذکور خسارتی نداشته است، از آماده باش ستاد مدیریت بحران جوادآباد خبر داد.

جواد آباد بزرگ ترین بخش استان تهران بوده و در جنوب این استان قرار دارد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۷۱۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهری در ایران که کوچه ندارد ! | ویدئو

دریافت 17 MB

به گزارش همشهری آنلاین، لار نام شهری در استان فارس است که در اردیبهشت سال ۱۳۳۹، یک زلزله ی بزرگ در آن اتفاق افتاد و باعث شد تا تمام خانه ها و محله های این شهر به ویرانه تبدیل شود. از آنجاییکه این زلزله باعث تخریب همه چیز شده بود، به کمک افراد نیکوکار، شهری جدید در جنوب شهر لار تاسیس شد.

شهر جدید لار، وسعتی ۱۰۰ هکتاری داشت و این بار طوری ساخته شد تا زلزله نتواند باعث تخریب آن شود. از آنجا که مهندسین می دانستند این شهر روی گسل زلزله قرار گرفته شده است، باید ساختمان ها و محله های آن طوری ساخته می شد که در برابر زلزله مقاوم باشد در نتیجه بهترین نقشه برای این شهر، مدل شطرنجی بود. ساختمان های این شهر نه تنها بر اساس اصول ایمنی ساخته شدند بلکه خیابان ها هم طوری ایجاد شدند که هم را قطع کنند.

در واقع در لار با شهری روبرو هستیم که دارای خیابان ها متقاطع است که همه ی خیابان ها هم را قطع می کنند و در نتیجه هیچ کوچه ای در آن وجود ندارد و به همین دلیل به آن شهر بدون کوچه ایران می گویند. در واقع این مدل ساخت و ساز با خیابان های پهن و ساختمان های کم ارتفاع باعث می شود تا در صورت وقوع دوباره ی زلزله، مردم کمتر در خطر آسیب قرار بگیرند.

شهر جدید لار امروزه ۲ بخش اصلی دارد قسمت قدیمی شهر با بافت قدیمی و قسمت جدید شهر که در آن ساختمان های ضد زلزله و زیبا به چشم می خورد، شهری بدون کوچه ایران. این شهر نه تنها در ایران بلکه در سراسر خاورمیانه به عنوان شهر بدون کوچه معروف است.

کد خبر 850398 منبع: صدا و سیما برچسب‌ها استان‌ فارس وزارت میراث فرهنگی و گردشگری سفر - گردشگری خبر مهم شهر کوچه

دیگر خبرها

  • شهری در ایران که کوچه ندارد ! | ویدئو
  • توزیع بیش از ۱۶ هزار صندوق رای در ۲ حوزه انتخابیه تهران و ورامین
  • ۱۶هزار و ۵۵۴صندوق رأی در دو حوزه انتخابیه تهران و ورامین توزیع شد
  • اعضای اجرایی انتخابات حق جانبداری از نامزدها را ندارند
  • مناظره نوش آبادی و خزائی در دانشگاه آزاد ورامین-پیشوا برگزار نشد
  • ورود جانبدارانه نمایندگان فرماندار به انتخابات مطلقاً ممنوع است
  • دور اول انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه ورامین بدون شکایت برگزارشد
  • پیکر مطهر معلم شهید «حجت‌الله یوسفیه» در ورامین تشییع شد
  • پایان ۳۹ سال غربت/ تشییع پیکر معلم شهید در ورامین
  • افتتاح مدرسه ۱۴ کلاسه زنده یاد صدوقی در شهرستان پیشوا